dinsdag 21 december 2010

extreme hair

In Maart 2009 hebben we uitgeroepen dat we gek zijn van allerlei Gossip Girl-achtige haaraccessoires. De International Fantasy Hair competitie heeft in April 2009 plaatsgevonden. Deze competitie houdt in dat er een kunstwerk van je haar wordt gemaakt. Elk centimeter haar wordt hiervoor gebruikt.

De winnaar van 2009 was de ''trotse pauw'' met enorme nevel van veren en haar vorm in de hals van de vogel en het hoofd.

De jaarlijkse International Fantasy Hair competitie werd georganiseerd in New Hampshire. Geconvergeerde stylisten op Manchester, New Hampshire, gingen concurreren voor de hoogste eer en prijzenvariĆ«rend van $ 1.000 tot $ 7.500. Maar het evenement was ook om liefdadigheid: alle opbrengsten werden gedoneerd aan de New Hampshire Food Bank. 

De International Fantasy Hair competitie van 2010 heeft plaats gevonden in Verizon Wireless Arena.Veel kappers gingen naar Manchester om de ultieme locatie te vinden voor hun vaardigheden hairtistic display! We hebben de deelnemers zien strijden om de hoofdprijs van $ 7.000.

Veel kappers zijn weergegeven van hun geweldig werk op de gebeurtenis die heeft geleid tot na maanden van hard werken. De modellen hadden sportieve verschillende
 
kapsels en ontwerpen laten zien. De stylisten hadden met behulp van diverse hair extentions en kleuren, om de style te geven, een nieuwe en vreemde blik gegeven.
 Hopelijk komt er in 2011 weer een International Fantasy Hair competitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten